All träning inställd till v15

Pg av den snabba spridningen av coronaviruset så vill vi som förening vidta åtgärder. Vi tar detta på allvar och vill göra vad vi kan från vår sida. Just nu ska man heller inte arrangera större evenemang med mycket folk i rörelse.

.

Vår sport är en kontaktsport, därav extra känslig. Vi är många som rör oss runt i lokalen. Vi tränar nära och vi tar tag i varandra, vilket innebär en ökad smittorisk.

.

Vi gör detta för att skydda våra idrottsaktiva barn/ungdomar, ledare och övriga medlemmar i föreningen, våra äldre nära och kära samt andra som ligger i riskzonen.

Därför fortsätter vi ställa in all träning fram till v15.

Vi hoppas kunna vara tillbaka på mattan tisdagen 14/4. Vi håller er uppdaterade.

.

Enda sättet att få stopp på spridningen är om vi alla tar vårt ansvar och bidrar med det vi kan och sunt förnuft.

Som vi säger inom självförsvar – Hit, men inte längre!

.

Övrig information om Corona:

WHO deklarerade den 11 mars att covid-19 nu är en pandemi. Sjukdomen finns nu eller kommer snart att finnas i alla världsdelarna och kommer sannolikt att drabba alla världens länder.

 

Risken för smittspridning av coronavirussjukdom covid 19 är mycket hög enligt Folkhälsomyndigheten.

Enligt smittskyddslagen ska var och en genom uppmärksamhet och rimliga försiktighetsåtgärder medverka till att förhindra spridning av smittsamma sjukdomar. För en allmänfarlig och samhällsfarlig sjukdom som covid-19 finns ytterligare krav på den enskilde.

Viktigt att var och en följer utvecklingen och inskaffar mer uppdaterad information och fakta, där vi hänvisar till https://www.folkhalsomyndigheten.se/


Kommentarer är inaktiverade.