Anmäl dig i dag

Anmäl dig till höstens träningar idag!

Skynda, skynda…platserna kan fyllas på snabbt.

 

 

Anmälan: Från och med idag, kan ni anmäla er till höstens träningar. Naturligtvis har våra medlemmar förtur så länge det finns plats.

När platserna är fyllda i respektive grupp, kommer vi att införa intagningsstopp, då det är extra viktigt i dessa tider. Där det fortfarande finns plats, kommer vi att erbjuda dessa till allmänheten.

Är ni medlemmar höstterminen, så har ni förtur till vårterminen osv. Gå in på länken ”anmäl dig här

.

Avgifter: Inför hösten 2020 har vi infört tillfälligt sänkta avgifter som vi kallar för ”corona-avgifter”. Slutet på vårterminen blev inte riktigt som vi tänkt oss och höstens upplägg kan bli lite annorlunda.

Vi vill med detta tacka våra trogna medlemmar för er förståelse, uppmuntran och engagemang under denna lite konstiga period. Mer info under ”avgifter”.

.

Höstens träningar: Utifrån de riktlinjer och rekommendationerna som finns idag, kommer vi inför nya rutiner inför höstens träningar. Detta för att vi som instruktörer och medlemmar ska känna oss säkra och trygga.

  • Ingen annan, förutom de som tränar, får vara i dojon.
  • Handsprit kommer att användas före/efter passet.
  • Mattorna kommer att rengöras före/efter passet.
  • All använd utrustning kommer att rengöras efter varje pass.
  • När gruppen är fulltecknad, införs intagningsstopp alt. delar vi upp gruppen/deltagarna.
  • Ingen som är sjuk eller känner sig lite krasslig får vara i dojon. Instruktören har ansvaret att detta följs.
  • Under hösten kommer vi inte träna någon newaza (markkamp). Träningsupplägget kommer att vara ungefär detsamma med några små förändringar.

En lapp angående ovan, kommer att sättas upp i dojon samt att vi kommer att ha en ansvarig på varje pass, som ser till att riktlinjerna ovan följs.

 

Ett månadsbrev har skickats ut till alla våra medlemmar!


Kommentarer är inaktiverade.