Anmäl dig idag

Ni kan redan idag, anmäla er till våra olika grupper…

.

Gå in på vår hemsida ”anmäl dig här” Välj din grupp, fyll i uppgifterna och skicka in.

Är du med i flera grupper, så är det viktigt att du anmäler dig separat till varje. Annars hamnar du inte på vår närvarolista. Skriv i meddelanderutan, vilka grupper du tillhör. Annars kan fakturan bli fel.

.

Anmäler du dig innan 31/1, så är du med i vår utlottning av 10 st. vattenflaskor.

Samt att alla som anmäler sig innan 31/1 kommer att bli inbjudna till en särskild kick-off/upp start så fort restriktionerna tillåter det. Så skynda, skynda…

.

Årets avgifter:

Under våren kommer vi fortsätta med våra Corona-avgifter. Detta för att hösten blev lite rörig och att början av vårterminen kan bli lite annorlunda. Resten av terminen hoppas vi kunna anordna läger och aktiviteter för våra medlemmar.

Till hösten, kommer vi att återgå till våra ordinarie avgifter.

Det är viktigt att betala in sin avgift så snart som möjligt efter anmälan, då där ingår en försäkring. Vi som förening har ett ansvar att se till att alla som tränar hos oss, är försäkrade.

För att kunna vara med på våra läger/aktiviteter, så är det också viktigt att ni har betalt in er avgift.

.

Speciellt erbjudande -innan 31/1

Just ni erbjuder vi Corona-årsavgift. Det betyder, att ni kan välja att betala båda terminerna (vår+höst) med Corona-avgiften. Gäller endast anmälningar gjorda innan 31/1.

Om ni väljer detta alternativ – skriv ”årsavgift” i meddelanderutan (när ni anmäler er).

.

Observera att vi inte betalar tillbaka någon avgift, om man helt plötsligt slutar träna eller om Folkhälsomyndigheten inför rekommendationer som innebär att vi måste ställa in träningar. Detta ligger helt utanför vår kontroll, som vi inte kan göra något åt. Samtidigt kommer vi alltid att göra vårt bästa att anpassa oss.

.

Terminen startar 23/1 kl. 10.00-11.15 i Karlslundsparken. Mer info när det närmar sig…


Kommentarer är inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: