Terminsstart 23/1

Välkommen till vår terminsstart lördagen 23 jan!

Alla våra medlemmar i de olika grupperna är välkomna. Föräldrar till knattarna och de yngre barnen är också välkomna, då ni kan göra övningar tillsammans.

.

Kom ner för lite träning, finurlig tipsrunda, fika samt för att träffa oss för lite snack. Kanske vill ni också höra våra tankar om vårens träningar. För planer det har vi!

.

Då vi ännu inte kan träffas inomhus, så har vi valt att göra detta utomhus istället. Vi tycker det är viktigt att återse varandra samt våra medlemmar, om så bara för en kort stund utomhus.
.

Plats: Karlslundsparken (vid lekplatsen) Tid: 10.00-11.15

Tider:

10.00 – samling vid vår klubbflagga. Uppdelning i mindre grupper.

Varje instruktör ansvarar för en grupp. Grupperna kommer att röra sig runt i parken och utföra olika övningar. Föräldrar kan följa med de yngre barnen och vara med på övningarna.

10.15-10.45 stationsträning

10.45 tipsrunda (alla skickas ut i omgångar)

11.00 vi bjuder på kaffe och varm choklad samt möjlighet att svara på vår enkät.

Kläder efter väder.

.

Välkommen!

.

Övrigt: Antingen kommer vi att köra träning inomhus eller köra alternativa träningar. Hur det än blir, så är det viktigt att ni går in och anmäler er via vår hemsida ”anmäl dig här” och sedan betalar fakturan.

På detta sätt kommer det att vara lättare för oss att hålla direkt kontakt med anmälda medlemmar och ge aktuell information. Vi kan då snabbt meddela om ändrade tider/samlingsplatser/upplägg/hemuppgifter mm.

.

Anmäl dig innan 31/1 För att: • nyttja vår tillfälligt sänkta årsavgift • vara med i vårt lotteri, där du kan vinna en vattenflaska (10 st) • bli inbjuden till vår extra insatt kickoff när restriktionerna lättar

Mer info om kommande träningar kommer under V4.


Kommentarer är inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: