Träningen börjar 2 feb

Henka Dojo Jujitsu (@HenkDojoJujitsu) | Twitter

Anmäl dig idag!

.

Vi har nu fått klara besked om vad som gäller för idrottsverksamheten i Landskrona Stad. Alla födda 2005 och senare är välkomna tillbaka till sin träning! Dock med lite förändringar.

Enligt nya pandemilagen, så måste vi följa reglerna kring max antal deltagare, som får vistas i lokalen samtidigt.

Detta betyder, att vi inte kommer att kunna vara lika många i varje grupp som innan, samt att det blir extra viktigt för varje deltagare att anmäla sig till respektive grupp innan start.

På det sättet blir det också lättare för oss att hålla koll på hur många vi har på mattan.

.

.

Anmälan till träningsgrupp och betalning

Anmäl dig snarast till respektive grupp. Därefter betalar du in din medlems- och terminsavgift. Din betalning bekräftar din plats i gruppen. När gruppen är full, kommer vi att inför intagningsstopp. De som inte får plats i gruppen, hamnar på vår väntelista.

Gradering barn/ungdomar

Det var länge sedan vi hade gradering! Därför kommer vi att träna extra inför detta under våren, så att alla som är redo har möjlighet att graderas till sommaren. Mycket grunder, fallteknik och tematekniker. Vi kommer också att erbjuda extra träningar inför detta.

Kriterierna för gradering måste vara uppfyllda: börjat träna under februari, minst 60 % närvaro, betald medlems- och terminsavgift samt kunna sina gamla och nya tematekniker.

Läger/aktiviteter

Beroende på vilka riktlinjer vi har när det gäller antal/grupper, så planerar vi ha flera läger både inomhus och utomhus under våren.

Extra graderingsträning för barn/ungdomar

Lördagar 11.00-12.00 erbjuder vi extra träning för barn och ungdomar med lägst grönt bälte och högre. Det är många gamla tekniker som ska tränas på och många nya som ska läras in. Missa inte denna viktiga träning! Start 13/2

.

.

Detta gäller tills vidare:

Barngruppen -Tränar som vanligt tisdagar/torsdagar 18.00-19.00. Start 2/2. Gruppen delas i 2 halvor. Nybörjare och fortsättning. När gruppen är full, införs intagningsstopp. Bör vara anmäld innan start.

Vi tittar på alternativ att starta en helt ny grupp för ”barn nybörjare” 1gng/veckan kl, 17.00-18.00. Återkommer om det blir så…

.

Ungdomsgruppen – Tränar som vanligt tisdagar/torsdagar 19.00-20.00. Start 2/2. När gruppen är full, införs intagningsstopp. Bör vara anmäld innan start.

.

Knattejujitsu 5-7 år -Tränar som vanligt lördagar 10.00-11.00. Start 6/2. När gruppen är full, införs intagningsstop. Bör vara anmäld innan start.

.

Plusteam – en grupp för barn/ungdomar med funktionsnedsättning. Tränar som vanligt tisdagar 17.00-18.00. Vi kör igång så fort vi får in bokningar. Kontakta oss gärna innan ni kommer första gången. anita@henkadojo.se

.

Jujitsu Light/Jujitsu Vuxen/Prova-på Jujitsu/Självförsvar -Då smittläget i Landskrona fortfarande är ansträngt, så får ingen vuxenträning ske på kommunens anläggningar. Denna träning är inställd tills vidare.

.

Box&Sweat -Denna träning kommer att ske utomhus från V8. Lördagar. Alla vuxna (inkl JujitsuLight/Jujitsu) är välkomna! För att kunna vara med, så behöver ni anmäla er till gruppen samt betala en medlemsavgift på 100:-. När vi kommer tillbaka till ordinarie inomhusträning, så kommer en terminsavgift att tas ut. Vad den kommer att ligga på, återkommer vi med när vi är tillbaka inomhus. Närvaron kommer att tas på passet och det är viktigt att ni har anmält er/betalt in innan V8, då där ingår en försäkring samt att alla bör vara medlemmar som tränar på Henka Dojo. Ni som har anmält er, kommer få en särskild inbjudan när det är dags för träning samt plats/tid.

.

.

Detta gäller för tillfället:

  • Inga föräldrar/utomstående får vistas i lokalen.
  • Ombyte/dusch sker hemma.
  • Vara extra noga med handhygienen Handsprit finns att tillgå.
  • Mattorna kommer att rengöras oftare.
  • Ta med vattenflaska. Ingen lämnar mattan under träningen för att gå och dricka.
  • Efter passet och bugningen, gå ut omgående. Prata och ”häng” hellre utomhus.
  • Stanna hemma om du är sjuk.

Kommentarer är inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: