Jujitsu för barn/ungdomar

Vill du ha en allsidig träning för hela kroppen, lära dig självförsvar och träffa nya kompisar i en trevlig miljö med duktiga och engagerade instruktörer?

Ja, då har du hittat rätt!

Hos oss hittar du allt det där + mycket mer.

.

Men skynda, skynda…vi har endast några få platser kvar!

.

.

.

Förutom våra träningar, så försöker vi alltid att hitta på roliga saker utanför mattan. Läger och aktiviteter inomhus och utomhus.

.

Gemenskap, delaktighet och kamratskap är viktigt för oss! Alla ska känna sig välkomna när de kommer till oss. Hos oss ska du alltid hitta hem.

.

Jujitsu barn 7-12 år.  Här tränar vi allt från grunderna inom jujitsu till mer avancerade tekniker, beroende på vilken bältesgrad du ligger på. Förflyttningar, greppteknik, kast, nedläggningar och fallteknik. Vi övar balans, koordination och rörlighet. Tekniker blandas med lekfulla övningar.

Jujitsu ungdom 13-17 år – precis som i barngruppen, tränar vi allt från grunderna till mer avancerade tekniker. Här ställer vi också högre krav och tempot ökar. Det är slag, spark, kast, nedläggningar, lås, förflyttningar och frigöringstekniker. Förutom teknikerna så tränar vi mycket fys och kondition samt olika slag-  och sparkkombinationer.

.

.

Knattejujitsu 5-7 år – Träningen för knattar är upplagd på ett lekfullt sätt där det handlar om att träna sin kroppskontroll med hjälp av lekar, tekniker och övningar från jujitsu.
Vi fäster stor vikt vid att barnen lär sig ta ansvar, respektera varandra och att vara bra förebilder.
Fokus ligger på övningar i koordination, balans, rörlighet, samarbete och känsla.

.

När respektive grupp är fullbokad, inför vi intagningsstopp och väntelista för er som inte får plats.

.

.

Välkommen till Henka Dojo Jujitsu

Den lilla föreningen med det stora hjärtat!


Kommentarer är inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: