Avgifter

Avgifter 2021

Medlemsavgift inkl försäkring tillkommer med 100 kr/person/år
I medlemsavgiften ingår det en olycksfallsförsäkring via Länsförsäkringar/Aktiv Ungdom. Den täcker skador till/från och under träning (försäkring täcker inte tävlingar) samt medlemskap i Aktiv Ungdom. Se till att betala in avgiften omgående, om ni är rädda om er.

För att kunna vara med på våra läger/aktiviteter, så är det också viktigt att ni har betalt in er avgift.

.

Övrigt:

  • Där det ingår fler pass i priset, är det viktigt att ni anmäler er till varje pass separat, som ni vill vara med på. Annars hamnar ni inte på närvarolistan. Skriv också i meddelanderutan, vilka pass ni har anmält er till, så att ni får en faktura och ett pris.
  • Observera att vi inte betalar tillbaka någon avgift, om man helt plötsligt slutar träna eller om Folkhälsomyndigheten inför rekommendationer som innebär att vi måste ställa in träningar. Detta ligger helt utanför vår kontroll, som vi inte kan göra något åt.

.

Betalning för läger och klubbartiklar sker till vårt Plusgiro: 645 69 98 – 1 (Skriv alltid namn + vad betalningen gäller för)

Betalning för medlem-/terminsavgift: gå in under ”anmäl dig här”. Faktura för avgiften skickas efter din anmälan.

.

Prova på Träning – prova 2 gånger gratis och känn efter om detta är något för dig? Gäller nya medlemmar.

Graderingsavgift (barn/ungdom)
Graderingar till nytt bälte sker på utannonserade tider och kostar 150:- . Delstreck för barn kostar 100: -. Du betalar oavsett om du klarar av testet eller inte. Avgiften inkluderar nytt bälte/delstreck och diplom efter godkänt test. Gradering vuxen 200:-.

Avslutningsceremoni Knattar 50:-.  Streck och diplom ingår.

Avslutningsceremoni Plusteam (gratis). Diplom ingår.