Avgifter

Avgifter 2021

 

Medlemsavgift inkl försäkring tillkommer med 100 kr/person/år
I medlemsavgiften ingår det en olycksfallsförsäkring via Länsförsäkringar/Aktiv Ungdom. Den täcker skador till/från och under träning (försäkring täcker inte tävlingar) samt medlemskap i Aktiv Ungdom. Se till att betala in avgiften omgående, om ni är rädda om er.

För att kunna vara med på våra läger/aktiviteter, så är det också viktigt att ni har betalt in er avgift.

.

  • Familjerabatt – är ni minst 2 personer i familjen (måste bo på samma adress) som vill träna hos oss, får ni 100:- rabatt/pp på terminsavgiften. Detta gäller om ni anmäler er samtidigt. Tillkommer det en familjemedlem under terminens gång, så är det endast den nytillkomne som får rabatten. Det är viktigt att ni skriver vem som är familj i meddelanderutan, så att ni får rätt faktura. Rabatten kan ej ges i efterhand.
  • Värva en kompis Värva en kompis (ny medlem) och få 100:- rabatt/pp på terminsavgiften. Detta gäller om ni anmäler er samtidigt. Det är viktigt att du skriver i meddelanderutan vem du har värvat alt. vem som har värvat dig. Rabatten kan ej ges i efterhand. Värvar du en kompis under terminens gång (efter att du betalt in din terminsavgift) får du istället en klubb t-shirt som tack.

.

Övrigt:

  • Där det ingår fler pass i priset, är det viktigt att ni anmäler er till varje pass separat, som ni vill vara med på. Annars hamnar ni inte på närvarolistan. Skriv också i meddelanderutan, vilka pass ni har anmält er till, så att ni får en faktura och ett pris.
  • Observera att vi inte betalar tillbaka någon avgift, om man helt plötsligt slutar träna eller om Folkhälsomyndigheten inför rekommendationer som innebär att vi måste ställa in träningar. Detta ligger helt utanför vår kontroll, som vi inte kan göra något åt.

.

Betalning för läger och klubbartiklar sker till vårt Plusgiro: 645 69 98 – 1 (Skriv alltid namn + vad betalningen gäller för)

Betalning för medlem-/terminsavgift: gå in under ”anmäl dig här”. Faktura för avgiften skickas efter din anmälan.

.

Prova på Träning – prova 2 gånger gratis och känn efter om detta är något för dig? Gäller nya medlemmar.

Graderingsavgift (barn/ungdom)
Graderingar till nytt bälte sker på utannonserade tider och kostar 150:- . Delstreck för barn kostar 100: -. Du betalar oavsett om du klarar av testet eller inte. Avgiften inkluderar nytt bälte/delstreck och diplom efter godkänt test. Gradering vuxen 250:-.

Avslutningsceremoni Knattar 50:-.  Streck och diplom ingår.

Avslutningsceremoni Plusteam (gratis). Diplom ingår.