Våra träningar

För tider: se under fliken ”Träningstider”

.

Jujitsu barn 7-12 år.  Här tränar vi allt från grunderna inom jujitsu till mer avancerade tekniker, beroende på vilken bältesgrad man ligger på. Förflyttningar, greppteknik, kast, nedläggningar och fallteknik. Vi övar balans, koordination och rörlighet. Vi provar också BJJ. Tekniker blandas med lekfulla övningar.

Jujitsu ungdom/vuxen från 13 år – Här tränar vi allt från grunderna inom jujitsu till mer avancerade tekniker. Det är slag, spark, kast, nedläggningar, lås, förflyttningar och frigöringstekniker. Förutom teknikerna så tränar vi mycket fys och kondition samt olika slag-  och sparkkombinationer. Vi har också stående sparring och grappling (BJJ).

Knattejujitsu 5-7 år – Träningen för knattar är upplagd på ett lekfullt sätt där det handlar om att träna sin kroppskontroll med hjälp av lekar, tekniker och övningar från jujitsu.
Vi fäster stor vikt vid att barnen lär sig ta ansvar, respektera varandra och att vara bra förebilder.
Fokus ligger på övningar i koordination, balans, rörlighet, samarbete och känsla.
Träningen bygger även upp självförtroendet och vi lär barnen att det inte är farligt att kämpa och att bli svettig.
En bra motorik i tidig ålder är väldigt viktig i ett barns utveckling och träningen stimulerar även rörelseglädjen hos en liten ”knatte”.

Plusteam – barn med funktionsnedsättning fr 7 år. Träningen anpassas efter deltagarnas behov och förmåga. Vi använder oss av enkla tekniker och lekfulla övningar från jujitsun som tränar både kropp och knopp. Fokus ligger på övningar i koordi­na­tion, balans, rörlighet, samarbete och känsla. Målet med träningen är att barnen ska kunna träna, svettas, ha roligt, känna gemenskap, skratta och lära känna nya kompisar – allt på samma gång!

Jujitsu Light -Detta är en grupp för föräldrar och andra vuxna som vill prova på Jujitsu på ett enkelt sätt och se om det är något för dem. Ingen gradering sker i denna grupp och du gör samma övningar/tekniker som barn nybörjare men tillsammans med andra vuxna. Vill du graderas och göra mer avancerade saker, så kan du fortsätta vidare till vuxengruppen. Högst gult bälte för er som redan tränar. Från 17 år.

Prova-på – kom ner och prova på en fällning, ett kast eller någon självförsvarsteknik. Prova-först-välj en grupp sedan. Alla från 13 år är välkomna! Är ni redan medlem, så kan ni komma ner och träna lite extra på någon teknik.

.

Box and Sweat – Fysträning med bl.a. slag och spark, där målet är att trötta ut kroppen i slutet av varje pass. Från 15 år.

Just nu! Barn och ungdomar som inte vill träna inomhus för tillfället, kan fortsätta hålla igång och istället träna utomhus tills situationen känns bättre. När ni är tillbaka inomhus anmäler ni er till den grupp (om det finns plats) som ni vill tillhöra och betalar in terminsavgiften för resterande träningar. Samma sak gäller vuxna deltagare. Övningarna är enkla och passar alla! Du sätter nivån på din egen träning – lätt, hårt eller mitt emellan. Vi blandar slag, spark, fys med stationsträning och håller avstånd. Plats: varannan vecka Häljarp, varannan vecka Landskrona. Mer info efter anmälan. Kostnad: 100:- pp

Kom som en familj: 4-7 år tränar tillsammans med sina föräldrar. Alla som tränar ska vara anmälda.

Kom med en kompis 8-13 år ta med en kompis och träna tillsammans. Båda ska vara anmälda.

Träna med andra vuxna på plats: från 14 år – du ska vara anmäld.

.

Outdoor – Där är många som pg av olika anledningar, ännu inte vill eller kan träna inomhus. Vi vill därför ge dessa en möjlighet att bli medlem och vara med på våra utomhusaktiviteter som vi planerar under våren. Tipsrundor, lek och träning, grillning mm. Kostnad 100:- pp.

Detta får du:

  • Du behåller kontakten med klubben och övriga medlemmar
  • Du stöder oss som förening under denna tuffa tid
  • Du har förtur och blir alltid inbjuden till våra utomhusaktiviteter
  • Du är medlem under hela 2021
  • När situationen känns bättre, kan du anmäla dig till aktuell träningsgrupp och betalar då endast träningsavgift