Vill du sponsra oss?

Vill Du sponsra vår barn- och ungdomsverksamhet?

 

Julavslutning 5/12

 

Henka Dojo Jujitsu har funnits i Landskrona i över 35 år. Våra medlemmar är mellan 4 – 60 år.

.

Våra grupper är:

Knattejujitsu 4-7 år, barn 7-12 år, ungdomar 13-16 år, vuxna fr 17 år

Plusteam/Hälsoteam – barn som lider av fetma/övervikt el. har funktionshinder/diagnos

 

Vi arrangerar regelbundet:

Tjejläger, barnläger med övernattning och klubbtävlingar

Idrottsläger och sommarläger för alla barn inom kommunen

Träning ute på skolor/särskolor

Trygghetssamtal – att tro på sig själv, öka självförtroendet/självkänsla, att vara en god vän

Självförsvarskurser runtom i Skåne, både för tjejer/kvinnor och seniorer 65+

 

Tack vare olika fonder, stiftelser och sponsorer har vi fram tills idag engagerat och aktiverat 100-tals barn och ungdomar. Vi söker ständigt nya sponsorer, som kan hjälpa oss att fortsätta göra detta.

 

Nedan är några exempel på våra sponsorpaket som är per termin (6 mån). Har ni egna idéer och förslag är det också välkommet!

Det viktigaste är att vi kan skapa största möjliga mervärde och nytta i ett samarbete, därför är flexibiliteten att bygga Ert eget paket efter Era behov stort.

 

Litet – enbart skylt (40*50 cm) med er logga i träningslokalen och på anslagstavlan utanför lokalen. Vi skriver ett personligt tack till er på vår hemsida. Sponsorkostnad 2500 kr

 

Mellan – skylt (40*50 cm) med er logga i träningslokalen, på anslagstavlan samt er logga i våra medlemsutskick och på hemsida med en länk till er egen sida. Vi skriver också om er på vår hemsida. Ni får 1,5 h lektion i självförsvar eller fyspass för en grupp på max 20 pers. Sponsorkostnad 5000 kr

 

Stort – skylt (40*50 cm) med logga i träningslokalen, på anslagstavlan samt er logga i våra medlemsutskick och på hemsidan med en länk till er egen sida. Vi gör en intervju med er och skriver om er på vår hemsida. Ni får 2 * 1,5 h lektion i självförsvar eller fyspass för en grupp på max 20 pers. Inbjuden som gäst på vår klubbavslutning.

Sponsorkostnad 10 000 kr

För varje extra sponsrade 5000 kr sätter vi er även som sponsor för ett evenemang vi arrangerar + att ni får 1 h lektion i självförsvar eller fyspass för en grupp på max 20 pers.

Ni kan även sponsra ett specifikt evenemang: t.ex. klubbtävling, kick off, sommarläger etc.

Här behöver vi hjälp med t-shirts till deltagarna, mat, dryck mm. Vi har då med er logga innan och under aktiviteten. Vi berättar om er på vår hemsida, twitter och Facebook samt nämner er i våra utskick för aktiviteten. Naturligtvis är ni också inbjudna till aktiviteten. Vi behöver ert godkännande för bidrag senast 6-8 v innan aktiviteten äger rum.

 .

För mer information, frågor eller personligt möte, kontakta anita@henkadojo.se eller 0731-813 386

 

Vill du ge oss ett bidrag? Gå gärna in på http://foreningsinsamling.se/fundraisers/Henkadojo/?term=henka   

alt till vårt Plusgiro: 645 69 98 – 1

Annonser